Ovulaatiotesti puikko

Tilaus ennen 15.00 ja toimitamme tilauksen tänään

NOPEA TOIMITUS

Ovulaatiotesti - Puikko

  • Helppo
  • Luotettava
  • Nopea

Ovulaatio on prosessi, joka johtaa yhden tai useamman munasolun vapautumiseen munasarjasta. Jokainen munasarjojen kuukausittain kypsyy kolmen ja 30 munan välillä. Suurin puristetaan lantion onteloon ja pyyhkäistään munasarjaan. Sinun munasi elää vain 12 tunnin ja 24 tunnin välillä, ellei sitä ole hedelmöitetty. Täten on kuukausi vain pieni ikkuna, jonka aikana voit tulla raskaaksi, yleensä enintään kuudeksi päiväksi.


Tämä nopein testi on suunniteltu määrittämään hedelmälliset päivät, jotta voit maksimoida ponnistukset yritettäessä synnyttää. Munasarjojen testi havaitsee luteinisoivan hormonin (LH) lisääntymisen, joka tapahtuu päivässä tai kahtena ennen ovulaatiota. Tämä on hyödyllistä, kun päätetään parhaasta hetkestä yhdynnässä.


Jokainen pakkaus sisältää testatangon, joka on pakattu kosteutta absorboivaan kalvopakkaukseen ja jossa on CE-merkintä IVD-direktiivin mukaisesti. Raskaussauva on tarkoitettu vain kertakäyttöön.


Materiaali: Muovi

Koko: n. 14,5 x 1 cm

Käyttöohjeet

Tee näin:

Avaa kalvopussi ja poista tuote.

Pistä sauvan päätä (2 tippaa riittää, noin 100 μL) tai pistä se virtsaan. Älä täytä imukykyistä liinaa yli.

30 sekunnin kuluessa saat testivastauksen.

Heitä tanko säiliöön käytön jälkeen.


Tulosten tulkinta

Negatiivinen: Jos ohjausalueella näkyy vain vaaleanpunainen viiva, voit olettaa, että sinulla ei ole ovulaatiota.

Positiivinen: Jos kaksi vaaleanpunaista viivaa ilmestyy sekä ohjausalueella että testialueella, oletetaan, että sinulla on ovulaatio.

Invalid: Jos ei ole kirkasta vaaleanpunaista-violettia värisävyä, joka on näkyvissä sekä TEST- että CONTROL-alueella, testi on virheellinen. On suositeltavaa, että testi toistetaan tässä tapauksessa.

Varastointi

Säilytä pakkaus suljetussa pakkauksessa joko huoneenlämmössä tai kylmässä (2-30 °C). Testikasetti on vakaa vaikka pakkauksessa ilmoitettu viimeinen käyttöpäivä. Koelaitteen on pysyttävä suljetussa laukussa, kunnes se on käytössä. Älä jäädy. Älä käytä viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Copyright @ sinuntestit.fi.


All Rights Reserved


SuomiAsiakaspalvelu: webshop@sinuntestit.fi